Cookie- og privatlivsbeskyttelse


Introduktion

Når du besøger HealthPilot.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies ( se vejledning ) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor finder du information om, hvilke personoplysninger HealthPilot indhenter, og hvad vi gør for at sikre privatlivsbeskyttelsen.

Personoplysninger er oplysninger, som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson.


Cookies

Websitet anvender cookies, der er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.

 

Personoplysninger

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi nogle få personoplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbreve, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent eller øvrig brug af services på websitet.

Formålet med indsamling af personoplysninger

Formålet med at indsamle dine personoplysninger er først og fremmest at skabe den mest optimale oplevelse for dig som bruger. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de behandlere og services, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine henvendelser og eventuelle abonnementer, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og i forbindelse med kundeopfølgning og markedsføring samt testning og opdatering af drifts- og sikkerhedssystemer.

Hvilke oplysninger indsamler vi

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og/eller selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, adresse, e-mail og Facebook Id. Det vil typisk være i forbindelse med vores brugerregistrering og kontaktformularer på siden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Udlevering af personoplysninger til tredjepart

Vi benytter nogle få tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvis der foreligger lovbestemt oplysningspligt over for offentlige myndigheder, vil de aktuelle personoplysninger blive udleveret i henhold til myndighedens krav. Relevante personoplysninger kan også udleveres til selskaber/organisationer, som vi samarbejder med, såvel inden for som uden for EØS- og EU-området, for at gøre det muligt at udføre de opgaver og tjenester, vi er pålagt at udføre i henhold til lovgivningen eller en given aftale.

Dine personoplysninger vil ikke under nogen omstændigheder blive overført, uden at der er indgået nødvendige aftaler, der sikrer, at dine rettigheder varetages. Ved overførsel til lande uden for EU/EØS, som ikke er godkendt af EU-kommissionen vil vi altid sørge for, at overførslen sker på grundlag af garantier fra modtager, normalt EU’s standardaftaler om overførsel til tredjeland eller i henhold til Privacy Shield-ordningen (USA).

Når vi har et kundeforhold til dig

Vi sender dig statistiske oplysninger og markedsføring om vores tjenester inden for de tjenestekategorier, hvor vi har en relation til dig. I den forbindelse kan vi bruge de oplysninger, vi har registreret om dig, fx navn, kontaktoplysninger og hvilke tjenester eller produkter, vi har indgået aftale om. For virksomhedskunder vil vi indhente lignende neutrale oplysninger fra vores fælles register over virksomhedskunder.

Systemtestning og kvalitetssikring

Dine personoplysninger bliver håndteret af flere it-systemer, alle udviklet til specifikke og nødvendige operationelle formål. For at sikre både tilfredsstillende driftsstabilitet og ikke mindst informationssikkerhed er det nødvendigt at foretage regelmæssige opdateringer, testning, fejlsøgning etc. I den forbindelse kan der foretages kloning af data og duplikering af enkeltsystemer.

Alle oplysninger, som vi behandler som led i intern systemtestning og kvalitetssikring eller lignende, er underlagt de samme krav til informationssikkerhed og strenge rutiner, som når oplysningerne bliver behandlet til andre formål. Ingen kopier eller back-up af personoplysninger vil blive lagret længere end nødvendigt.

Indblik, rettelser og sletning

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Du kan kræve følgende:

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Spørgsmål eller klager

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af personoplysninger eller mener, at vi ikke lever op til vores forpligtelser over for dig med hensyn til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, opfordrer vi dig til at kontakte os (se kontaktoplysningerne herunder). Du har også ret til at klage til Datatilsynet, men vi opfordrer dig til at kontakte os først.

Behandlingsansvarlig

HealthPilot
Kanslergade 30A
5000 Odense C

Tlf. 6167 0001
healthpilot.dk


kontaktformular