HealthPilot for behandlere

HealthPilot tilbyder en platform for patienter, pårørende og behandlere, som ønsker at udveksle oplevelser om sundhedsydelser og herigennem bidrage til vidensdeling og kvalitetsudvikling.

HealthPilot indsamler information fra mange brugere og præsenterer de konkrete brugeroplevelser og overordnede tendenser på en overskuelig måde målrettet mennesker med behov og sundhedsvirksomheder med ambitioner.

HealthPilot er gratis at bruge for patienter og pårørende. Alle kan uden beregning indtaste brugeroplevelser og score de sundhedstilbud, som de har benyttet. Det kræver kun, at de logger på, og dermed sikrer validiteten af anmeldelserne..

Brugere af HealthPilot kan også frit søge på forskellige sundhedstilbud og se de anmeldelser og ratings, som de enkelte sundhedstilbud har fået. Den gratis version kan indeholde reklamer for betalende sundhedsvirksomheder.

Herunder finder du en oversigt over muligheder og fordele ved HealthPilots platform og de fordele, som du kan opnå som HealthPilot abonnent.

Basis


Visning af din kliniks rating på Google Search
Mulighed for at anmelde andre behandlere
Mulighed for at tilrette informationerne på behandlerprofilen
Mulighed for at besvare brugeranmeldelserne på behandlerprofilen
Gratis

Standard


Som Basis PLUS
Mulighed for at tilføje egen information på behandlerprofilen
Mulighed for at reklamere med din rating på egen hjemmeside
Mulighed for beskyttet e-mail på behandlerprofilen
Fra 39 kr/md