HealthPilot for behandlere

HealthPilot tilbyder en platform for patienter, pårørende og behandlere, som ønsker at udveksle oplevelser om sundhedsydelser og herigennem bidrage til vidensdeling og kvalitetsudvikling.

HealthPilot indsamler information fra mange brugere og præsenterer de konkrete brugeroplevelser og overordnede tendenser på en overskuelig måde målrettet mennesker med behov og sundhedsinstitutioner med ambitioner.

HealthPilot er gratis at bruge for patienter og pårørende. Alle kan uden beregning indtaste brugeroplevelser og score de sundhedstilbud, som de har benyttet. Det kræver kun, at de logger på, og dermed sikrer validiteten af anmeldelserne..

Brugere af HealthPilot kan også frit søge på forskellige sundhedstilbud og se de anmeldelser og ratings, som de enkelte sundhedstilbud har fået. Den gratis version kan indeholde reklamer for betalende sundhedsvirksomheder.

Herunder finder du en oversigt over muligheder og fordele ved HealthPilots platform og de fordele, som du kan opnå som HealthPilot abonnent.

Abonnement for behandlere Gratis Standard
Adgang til alle behandlerprofiler med kontaktdata, priser og brugeranmeldelser
Adgang til at anmelde andre behandlere
Visning af din kliniks rating på Google Search
Adgang til at tilrette informationerne på din profil
Mulighed for at tilføje information om din klinik/behandling på din profil
Adgang til at kommentere på brugeranmeldelserne på din profil
Adgang til at reklamere med din rating på egen hjemmeside
Robot beskyttet direct-mail


  • Overtag administrationen af en behandlerprofil, gå ind på behandlerprofilen og klik på 'BEHANDLER ADGANG' i højre kolonne.
  • Hvis din behandlerprofil ikke findes på HealthPilot, gå til forsiden og klik på 'TILFØJ BEHANDLER'.